Lycklig & levande 4 år  

Lycklig & levande 4 år  

Hösten 2019 - hur har det senaste året gått? Vad har hänt?

Tiden går fort när man har roligt och nu har Lycklig & levande funnits i sin nuvarande form i 4 år! Det är inte klokt egentligen, att den funnits med mig så länge. Det känns både kort och långt på samma gång. 

Jag hade gått och vägt på beslutet under sommaren, om det var möjligt? Eller var jag bara naiv som trodde på något så dumt? 
Under hösten tog jag beslutet att testa att köra min verksamhet (med bloggen som en del) på heltid. Beslutet blev offentligt i det här inlägget först i november, det kändes på något sätt bra att arbeta lite under radarn ett tag. 

IMG_20190916_134338 2jpg
IMG_20191103_135003_171jpg

Läs mer - Jag skulle aldrig någonsin ha en blogg & ännu mindre driva eget

Våren & sommaren 2020 - hur har bloggen utvecklats?

Våren blev ju minst sagt inte som någon hade förväntat sig. Covid-19 kom till världen och tog alla med storm, det påverkade min verksamhet mycket mer än jag från början hade trott. Jag är tacksam att jag tagit mig igenom våren och sommaren. Det är fortsatt något trögt med uppdrag men jag hoppas att det ska lossna snart. 

Läs mer - Corona - varför just nu? 

IMG_20200405_132643_resized_20200406_074618946jpg

IMG-20200626-WA0004 2jpg

Trots Corona blev det några resor under sommaren och en del samarbeten genom bloggen. Några samarbeten och jobbuppdrag som varit extra roliga under året är min weekend till Malmö och forspaddlingskursen i Dala-Floda. SPA-besöket på Hooks Herrgård var också väldigt välkommet och tacksamt under de sega månaderna i februari-mars.

Löpande samarbeten har skett i stolt samarbete med Addnature, där jag skrivit ett flertal inlägg på temat friluftsliv och outdoor. Ett annat lyckat samarbete är CURA of Sweden som jag har haft en rabattkod för i flera omgångar. Parallellt med verksamheten läste jag under sommaren en distanskurs i poesi - något som jag länge har velat göra. Det kändes fint att ta tid till det och lära mig mer och utvecklas. 

Annat som hänt? - Poddpremiär!

Jag har även varit med i mitt allra första poddavsnitt i Lyckoreceptets podd - lyssna på avsnittet här!

Läs mer - Lycklig & levande gästar podden Lyckoreceptet

IMG_20200701_095643_resized_20200710_085725096jpg

Statistiken då?

Statistiken för Lycklig & levande går upp - och det är jätteroligt! Det känns som om det börjar lossna ännu mer. Jag har inga överdrivet stora siffror, men jag trodde inte heller att så många skulle vilja läsa det jag har att delge. Om man jämför samma period föregående år dvs. jan-sep 2019 vs 2020 har besökarskaran gått upp med ca. 72%. 

Framtiden & en tillbakablick

Ibland känns det som om jag står helt still och inte kommer någon vart, en del dagar undrar jag vad jag egentligen sysslar med medan andra är moln-svävande. De mer tunga dagarna brukar min sambo vara duktig att påminna mig om vilken utveckling och resa jag har gjort och att jag (nyp-mig-i-armen) kan försörja mig på det här.

Läs mer - Att tjäna mindre pengar men göra det man vill 

Tidigare har jag också skrivit att jag vill "utveckla bloggen och skapa mer, djupare och bredare innehåll samt utveckla mitt skrivande" och "längs vägen vill jag utveckla mig själv och designa mitt liv på det sätt som jag vill ha det. Jag vill framöver när det börjat rulla på starta upp ett större skrivprojekt." 

Jag läser nu min tredje skrivkurs på universitetet vilket är flera steg i rätt riktning. Inför året satte jag också upp en del mål kring utformandet av mitt liv, verksamheten och bloggen och dess utveckling som följs upp kontinuerligt.

IMG_20200718_125620_resized_20200808_100444098 2jpg

Vad vill du läsa mer om?

Ja, det är samma tjatiga frågor som tidigare - men som är till stor hjälp för mig om du svarar på! 

  • Vad är din helhetsbild av Lycklig & levande? Hur uppfattar du Lycklig & levande?
  • Hur skulle du beskriva Lycklig & levande med tre ord?
  • Vad är viktigast för dig på en blogg/hemsida?
  • Hur upplever du användarvänligheten på sidan?
  • Hittar du det innehåll du söker?
  • Vad intresserar dig på Lycklig & levande? Vad tycker du om att läsa?
  • Vad hade du velat läsa mer av på Lycklig & levande?  

Skicka gärna ett mail till lyckligochlevande@gmail.com

Relaterade inlägg 

Här kan du läsa om ett-två- och tre-årsdagen.