Corona - varför just nu?

Det som alla pratar om 

Så himla olyckligt, otajmat och varför just nu? så känner jag. Jag är så less på det. Jag har hört många säga det, att allt som var så bra. Det är väl så. När man är där på toppen och allt är så bra. 

Det är svårt att ta in situationen även om den är så påtaglig och påverkar oss alla på flera sätt.

Jag tycker att det är svårt att veta hur jag ska agera i allt detta och har hållt det utanför bloggen mest för att jag inte vetat vad jag ska tro eller tänka om det alls. Även om jag såklart har massa tankar så tycker jag att man ska hålla sig till vettig information och inte en massa spekulationer och olika personers tankar. Sedan är det upp till var och en att vara källkritisk givetvis.

Det är osäkra tider nu - och osäkerhet föder på något sätt ännu mer osäkerhet. Det var som att vända på en sten. Vad hände?  

Personligen har jag rent ekonomiskt påverkats mer än jag trodde, och det känns typiskt att precis ha börjat bedriva verksamhet på heltid och så händer det här. 

Det känns som jag arbetar i motvind. Det gör mig opepp, oinspirerad och omotiverad. 

Men hur kan du påverkas?, undrar många när jag berättar. Delar av min verksamhet är inom turistnäring och resebranschen som nu är en av de branscher som drabbas mycket hårt. Både nuvarande uppdrag och flera diskussioner och förhandlingar som i stort sett var klara har skjutits på framtiden. Löpande uppdrag pausas, fakturor kommer inte in kommer in i tid eller huvudtaget osv. Det här mynnar därför ut i en liten annons om mig själv.

IMG-20190715-WA0070jpg

Jag slänger därför ut en liten hint - jag söker uppdrag som frilansskribent!

Behöver din kollega eller träningskompis en vass teknisk skribent? - tipsa om mig!
Behöver din granne, partner eller någon du känner en flexibel frilansande konsult? - tipsa om mig! 
Behöver din vän marknadsföra i kanaler inom friluftsliv & personlig utveckling? - tipsa om mig!

Vet du ingen som behöver hjälp - dela gärna detta inlägget vidare!

Jag finns tillgänglig för tjänster som bl.a.

  • Innehållsskapare, resebloggare och skribent för personlig markandsföring i mina kanaler. Skicka mig ett mail för mer infomation.
  • Skribent och innehållsskapare externt från bloggen inom vilket ämne som helst - kan vara löpande eller enstaka uppdrag. (Exempelvis innehåll till företagshemsidor, bloggar, artiklar, mottagaranpassade texter, copywriting/reklam och korrekturläsning.)
  • Teknisk skribent (som utbildad ingenjör kan jag ta mig an mer komplexa texter inom teknikområdet).
  • Coaching och rådgivning för grunderna i digital marknadsföring och social media.

Här kan du läsa mer om mina tjänster och se exempel på tidigare uppdrag inom bloggen. Om du har frågor eller funderingar - tveka inte att skicka ett mail till mig på lyckligochlevande@gmail.com 

Relaterade inlägg 

Gigjobba heter tydligen det jag gör - vad är gigjobba? 
Företagartankar - kan du verkligen leva på det där? 
För- och nackdelar med att vara egenföretagare 
Mitt hemmakontor & tankar om att våga ställa krav, driva eget & tro på det man gör