Jobba med Lycklig & levande

Lycklig & levande har funnits sedan 2016, och har etablerat sig inom de svenska resebloggarna som finns idag och växer allt mer. 

Jag som driver bloggen heter Moa Harryson och kommer från Göteborg. Jag har en bakgrund inom resande, friluftsliv, vandring och äventyr och har skrivit och rest sedan flera år. Jag har rest och besökt nästan 50 länder i fyra olika kontinenter. I grunden är jag utbildad biomekanikingenjör, men har även studerat skrivande vid Göteborgs universitet. 

Jag samarbetar löpande med företag inom rese- och hotellbranschen och har genom bloggen gjort flertalet samarbeten, men även skrivuppdrag utanför den. Innehar F-skatt. 

Mina tjänster - olika former av samarbeten

Artikelsamarbete - inlägg på Lycklig & levande 
SEO-optimerat textinnehåll med tillhörande bilder anpassade för webben där ni exponeras i mina kanaler. Jag samarbetar gärna och lyfter fram företag och varumärken, då det är en förutsättning för att kunna driva Lycklig & levande, men under förutsättning att det går i linje med mina värderingar samt märks ut som reklamsamarbete. 

Löpande samarbete med text och/eller bildinnehåll för er hemsida/blogg 
Jag ser över er verksamhets behov och konsultar för er där jag hjälper er med bl.a era sociala kanaler och i främsta hand tillhandahåller textinnehåll för hemsida/blogg. 

Recensera produkter/tjänster 
Utvärdering av produkt/tjänst, där jag skriver vad jag tycker om produkt/tjänst. Man kan inte köpa min åsikt. Detta gäller produkter och tjänster inom relevant ämne för mina läsare. 

Pressresor, pressevent, pressutskick, försäljning av foto och gästinlägg  är också av intresse. Välkommen att kontakta mig så kan vi prata vidare!

Tidigare samarbeten - ett urval

Jag gör artiklar som publiceras både på min hemsida och direkt till företagshemsidor och bloggar. Nedan är ett urval på samarbeten som jag har gjort på Lycklig och levandes blogg. 
Addnature
Äventyrsdagar i Funäsfjällen
Thorskogs slott
Sankt Jörgen park
Masesgården 
Ästad vingård 
Salkantay Trekking i Peru
Sportamore
 

Copyright 

Allt som skrivs på Lycklig och levande är material skapat av mig utifrån mina erfarenheter, upplevelser och tankar. Ibland förekommer gästinlägg men då märks dessa ut. Alla bilder på bloggen (om inte annat anges) har jag tagit själv, vilket innebär att de inte får användas utan tillstånd enligt upphovsrättslagen. Ni är varmt välkomna att höra av er om ni har intresse av att använda någon bild i  annat sammanhang.

Material och inlägg i sin helhet får delas och spridas vidare om det tydligt framgår ursprung med källa och klickbar länk till lyckligochlevande.nu

PR Policy

Lycklig och levande är öppen för samarbeten och förfrågningar inom ramen för ämnet. Jag förbehåller mig rätten att selektivt enbart arbeta med det som jag finns relevant för mina läsare, samt vad som går i linje med mina värderingar och som jag vill rekommendera mina läsare. Reklamsamarbeten och sponsarade inlägg märks alltid ut som det. Varmt välkommen att höra av dig för en offert!

 

Kontakta mig!

Om du vill komma i kontakt med mig når du mig enklast via mail lyckligochlevande@gmail.com
Hör mer än gärna av er om ni har frågor, funderingar, någon rolig idé, projekt eller vill samarbeta. Jag ser fram emot att höra vad just du har att dela med dig av.

 

Vad ger det dig att samarbeta med Lycklig & levande?

Att samarbeta med mig kommer ge dig/er ökad exponering, publicitet och möjlighet att synas i mina kanaler. Det kommer även ge läsarna en subjektiv syn på er verksamhet och högre varumärkesigenkänning. 

Som skribent och innehållsskapare ger man sina läsare och omgivningen en personlig rekommendation kring upplevelsen/produkten/destinationen, vilket ni inte kan förmedla via er verksamhet. Er sajt kommer rankas högre i sökningar sk. SEO (sökmotorsoptimering), jag skriver enbart högkvalitativa digitalt anpassade artiklar för webben. 

Jag har en relation till mina läsare som jag värdesätter högt, förtroendet från läsarna är det viktigaste, då vi har en förmåga att lyssna på de vi har förtroende och en relation till. Med det sagt kan man inte köpa mina åsikter eller värderingar, för mig är ärlighet, transparens och genuinitet av högsta prioritet. En grundprincip är att jag ska kunna stå för allt material jag delger.

badge-svenska-resebloggar-1png

influencersofswedenpng