Jobba med Lycklig & levande

Lycklig & levande har funnits sedan 2016, och har etablerat sig inom de svenska resebloggarna som finns idag och växer allt mer.  Bloggens nisch är friluftsliv, äventyrsresor och inre resor.     

Jag som driver bloggen heter Moa Harryson och kommer från Göteborg. Jag har en bakgrund inom resande, friluftsliv, vandring och äventyr och har skrivit och rest sedan flera år. Jag har rest och besökt nästan 50 länder i fyra olika kontinenter. I grunden är jag utbildad biomekanikingenjör, men har även studerat flera kurser i skrivande vid GU, LNU och JU. 

Jag samarbetar löpande med företag inom rese- och hotellbranschen och har genom bloggen gjort flertalet samarbeten, men även skrivuppdrag utanför den. Innehar F-skatt. 

Mina tjänster - vad kan jag hjälpa dig med?

Löpande/enskilda skribentuppdrag av olika slag inom en bred ämneskategori. Text och/eller bildinnehåll för hemsida/företagsblogg/magasin/tidning. Jag skriver reportage, reseskildringar, artiklar och även en del litterärt samt poesi. Eftersom jag är ingenjör i grunden har jag kompetens att ta mig för även tyngre mer tekniska texter sk. teknisk skribent.

Skapa innehåll av text/bild för sociala kanaler med syftet personlig marknadsföring. Artikelsamarbeten som sker på Lycklig & levande kommer alltid med SEO-optimerat textinnehåll anpassat för webben och kvalitativa bilder. Exponering sker i Lycklig & levandes kanaler. Jag samarbetar gärna och lyfter fram företag/varumärken under förutsättning att det går i linje med mina värderingar, samt märks ut som reklamsamarbete. 

Coaching i grunderna för social media och digital marknadsföring. Jag arbetar även med att hjälpa småföretagare med social media och digital marknadsföring. Jag ser över er verksamhets behov och konsultar för er i syfte att komma igång att synas!

Recensera produkter/tjänster. Utvärdering av produkt/tjänst, där jag skriver vad jag tycker om produkt/tjänst. Man kan inte köpa min åsikt, detta gäller produkter och tjänster inom relevant ämne för mina läsare. 

Pressresor, pressevent, pressutskick, försäljning av foto och gästinlägg är också av intresse. 

HÖR GÄRNA AV DIG! 
Välkommen att kontakta mig så kan vi prata vidare!

Tidigare samarbeten - ett urval

Jag gör artiklar som publiceras både på min hemsida och direkt till företagshemsidor och bloggar. Nedan är ett urval på samarbeten som genomförts i samarbete med Lycklig & levande. 
Upplev Skövde, Tyska TuristbyrånMalmö TurismFar Away AdventuresHooks HerrgårdAddnature, Bikester
Via FerrataFjällbäcken lodge/Strapatser äventyr och uppleveler,
CURA of Sweden, Smart FritidThorskogs slott
Sankt Jörgen parkSalkantay Trekking (Peru)
 

Copyright 

Allt som skrivs på Lycklig och levande är material skapat av mig utifrån mina erfarenheter, upplevelser och tankar. Ibland förekommer gästinlägg, men då märks dessa ut. Alla bilder på bloggen (om inte annat anges) har jag tagit själv, vilket innebär att de inte får användas utan tillstånd enligt upphovsrättslagen. Ni är varmt välkomna att höra av er om ni har intresse av att använda någon bild i  annat sammanhang.

Material och inlägg i sin helhet får delas och spridas vidare, om det tydligt framgår ursprung med källa och klickbar länk till lyckligochlevande.nu

PR Policy

Lycklig och levande är öppen för samarbeten och förfrågningar inom ramen för ämnet. Jag förbehåller mig rätten att selektivt enbart arbeta med det som jag finner relevant för mina läsare, samt vad som går i linje med mina värderingar och som jag vill rekommendera mina läsare. Reklamsamarbeten och sponsrade inlägg märks alltid ut som det. Varmt välkommen att höra av dig för en offert!

 

Kontakta mig!

Om du vill komma i kontakt med mig når du mig enklast via mail lyckligochlevande@gmail.com
Hör mer än gärna av er om ni har frågor, funderingar, någon rolig idé, projekt eller vill samarbeta. Jag ser fram emot att höra vad just du har att dela med dig av.

 

Vad ger det dig att samarbeta med Lycklig & levande?

Att samarbeta med mig kommer ge dig/er ökad exponering, publicitet och möjlighet att synas i mina kanaler. Det kommer även ge läsarna en subjektiv syn på er verksamhet och högre varumärkesigenkänning. 

Som skribent och innehållsskapare ger man sina läsare och omgivningen en personlig rekommendation kring upplevelsen/produkten/destinationen, vilket ni inte kan förmedla via er verksamhet. Er sajt kommer rankas högre i sökningar sk. SEO (sökmotorsoptimering), jag skriver enbart högkvalitativa digitalt anpassade artiklar för webben. 

Jag har en relation till mina läsare som jag värdesätter högt, förtroendet från läsarna är det viktigaste, då vi har en förmåga att lyssna på de vi har förtroende och en relation till. Med det sagt kan man inte köpa mina åsikter eller värderingar, för mig är ärlighet, transparens och genuinitet av högsta prioritet. En grundprincip är att jag ska kunna stå för allt material jag delger.

badge-svenska-resebloggar-1png

influencersofswedenpng