Vad har hänt – varför uppdateras bloggen mer sällan nu för tiden?

Varför uppdateras bloggen mer sällan nu för tiden?

"Just det, om allt går bra ska du bli pappa i maj!" slängde jag ur mig på parkeringen på väg från matbutiken till bilen.

Ville bara få det ur mig utan en massa krusiduller. Inte hålla på det. Jag möttes av hans leende, det slog allt.

För någon månad sedan sedan skrev jag på Instagram,

I samarbete med Stefan Ljungkvist.
Det känns som det är läge att berätta att vi blir plus ett litet pyre i familjen i vår. Vi börjar greppa det så smått själva nu.

Jag föreställer mig en liten äventyrare med min energi och hans lugn.
Det blir en spännande, annan typ av resa - säkerligen den största av dem alla. Vilket äventyr!

IMG_20200717_111657_resized_20201119_070311188jpg

Det är inte bara Corona, reserestriktioner, utebliven motivation eller skrivlust som har gjort att innehåll kommer mer sällan. Även om bloggtröttman varit lite av ett faktum blev hösten minst sagt lite annorlunda mot vad jag hade tänkt mig och uppdateringarna och inläggen blev glesare och glesare. Det har varit mer tyst i mina kanaler än vanligt, åtminstone under hösten. Jag kommer och går sporadiskt fortfarande, och så kommer det nog förbli en tag framöver.

Den främsta anledningen är att det tar sån hiskelig energi att skapa liv. Sådan energi jag aldrig hade kunnat ana. I början sov jag majoritetens av dygnets timmar (hej, jag har aldrig upplevt sådan trötthet någonsin). Och det är en sådär trötthet som man inte kan sova bort ni vet. Det i kombination med andra tidiga symtom tog liksom udden av mig lite.

Jag har suktat efter andras friluftsliv och utflykter när jag själv bott i soffan.
Även om jag mått förhållandevis bra mot vad man kan må så gick tiden fram i snigelfart. Efter den första tidens trötthet har jag fått må jättebra, vilket har varit så tacksamt! Jag har tränat och tiden efter nyår har sprungit iväg. Jag njuter så mycket jag kan så länge jag får må så här bra.

Hur kommer det bli framöver då?

Helt plötsligt är vi inne på upploppet och det är inte så lång tid kvar, en del trötthet har kommit tillbaka då jag sover dåligt men i övrigt mår jag toppen! Fram tills maj kommer det nog fortsätta att dyka upp innehåll sporadiskt beroende på hur energin kommer och går. Jag kommer gå på föräldraledighet i maj/juni och räknar med en bubbla den första tiden, sedan hoppas vi på mycket friluftsliv senare i sommar/höst med vår nya familjemedlem.

IMG_20200716_091456_resized_20200808_084744457 2jpg

STORT TACK för alla gratulationer- & lyckönskningar på tidigare inlägg och uppdateringar!

Relaterade inlägg 

Vi får en ny familjemedlem!
Om jag vore... (enligt min pojkvän)
Vad du inte visste (eller kanske redan visste) om mig
Om naturliga vandrare, tålamod & ADHD
Tacksamhet bidrar till glädje & välmående - 5 saker jag är tacksam över just nu