Vad du inte visste (eller kanske redan visste?) om mig

Vad du inte visste (eller kanske redan visste?) om mig

Jag har alltid setts som en person med stor integritet, när jag träffade min sambo tog det lång tid innan jag släppte honom innanför. Han kallade mig för musslan och många har genom åren sett mig som hemlighetsfull. Det där har blivit bättre med åren och jag har utvecklats att våga lita mer på omgivningen och inte bry mig så mycket om vad de tycker. Men jag har alltid ogillat när människor pratar om mig när jag inte är närvarande. Mycket av det var också anledningen till att jag aldrig någonsin kunde tänka mig att ha en blogg.

Här kommer en lista om sakerna ni inte visste (eller kanske redan visste?) om mig. Meningsstarten som är markerad i fet stil är frivillig att återskapa sin egen lista av - vilket hade varit jätteroligt att ta del av på fler bloggar! 

IMG_20190915_151752 2jpg

Jag tycker väldigt mycket om ost, stark lagrad ost. Det är också det jag saknar mest i matväg på långresor.

Jag är mer en ”lyssnare” än en ”pratare”.

Jag har truckkörkort för de flesta vanligaste förekommande truckarna.

Jag är utbildad bartender och har jobbat på jazzklubb.

Jag har ett behov av struktur och organisering, troligen pga. min snurriga hjärna.

Jag har gått en spanskakurs i Nicaragua och bott i en lokal familj.

Jag har under uppväxten haft nedsatta njurar p.g.a. en njurbäckeninflammation som spädbarn, vilket gjorde att jag fick gå på årliga kontroller fram till myndighetsdagen, samt medicinering tills jag var 7 år.

Jag blir rejält frustrerad på personer som inte har koll på sina hundar.

Jag har varit uppe på 4910 meter över havet som högst (än så länge). 

Jag har sovit i en koja i träden i Laos med enbart myggnät med två gifta gröna mambor (ormar) som grannar.

Jag tycker inte om att få för mycket uppmärksamhet och stå i centrum. 

Jag lärde mig gå när jag var 8 månader.

Jag brukar alltid dricka kaffe på morgonen, annars klarar jag inte av dagen. 

Jag blir provocerad av orättvisor mot kvinnor och barn. 

Jag är svag för bakverk i bullform. 

Jag har åkt fast för användade av falskt leg. 

IMG_20190915_160414 2jpg

Vill du läsa mer? 

11 otippade saker som hänt mig på resa
20 frågor om mig 
Fler listor hittar du här.