Tid för eftertanke & reflektion

Lika mycket som jag tycker om att aktivt röra på mig, upptäcka och se saker så tycker jag om att bara ligga i solen, känna svettpärlorna sakta rinna längs ryggraden. Fantisera om framtiden, drömma och visionera. Dagdrömma om vad jag vill uppnå och vad jag vill hitta på i livet. Reflektera. Det tar jag mig extra tid till nu, genom den tydliga målbilden i huvudet skapar jag möjligheten och förutsättningen för mig själv att lyckas nå dit jag vill.

Ibland upplever jag det frustrerande att inte ha förmågan att enbart vara här och nu. Men samtidigt är det något jag accepterat, att jag fungerar så. Att jag tycker om att tänka mycket på saker framför mig.
Det är det som driver mig. Och det är så skönt att låta tankarna sväva fritt i huvudet. Drömma och tänka om och hur kring saker. Vad jag vill göra med livet - hur jag vill leva livet. I frågasätta hur vi lever och varför vi lever som vi lever? Vad är bra med vårt sätt att leva? Och vad kommer vår obalans ifrån? 
Distansen och möjligheten till avkoppling skapar kreativitet. När man stannar upp och känner efter. Inte bara rusar framåt i vardagen och livet. 

Jag tycker om att reflektera, vrida och vända på saker. Även om det ibland kan gå min käresta på nerverna. Jag ska undersöka det mesta väldigt grundligt. Göra medvetna och genomtänkta val. Jag ska försöka sätta ribban att vardagen inte bara ska bli ett virr varr av måsten och jäktande hit och dit. Utan den här hösten ska jag styra i den riktning jag vill. Jag har inte bilden riktigt klar i huvudet än, men den börjar ta form. Lever du ditt liv så som du vill? Hur vill du leva ditt liv?