10 kvinnor, kvinnliga nätverk & entrepenörer jag vill lyfta!

Kvinnor & kvinnliga nätverk jag inspireras av 

Personer jag inspireras av och som påverkat mig att ta beslut i den riktning jag gjort. Förutom människor som står mig nära, peppiga vänner och familj. Ni vet ju också (hoppas jag), vilket stöd ni är, jag försöker i alla fall visa det så mycket jag kan. Men det här inlägget lämnar jag åt entreprenörerna och alla de andra personer som inspirerar mig dagligen. En del har jag träffat i verkliga livet, en del bara genom skärmen. 

Sara Öhman – är en inspirationskälla till frilanslivet och att designa sitt liv så som man vill. Det hon gör inspirerar verkligen, och det når ut. Det är ärligt, avskalat och äkta. Vi träffades första gången i somras under äventyrsdagarna på Fjällbäcken lodge. Sara sa då "det känns som vi känt varandra länge" och jag kände precis likadant. Jag hoppas våra vägar korsas mer i framtiden! Sara arbetar med digital marknadsföring och social media, vilket hon är en stjärna på! 
Läs mer om Sara på hennes hemsida.

IMG-20190716-WA0068jpg

Från sommarens äventyrsdagar på Fjällbäcken lodge.

Jennifer Sandström – och hennes resa till att bli egen inspirerar mig och många andra till att driva igenom våra drömmar – så tack Jennifer för att du delar med dig av precis alla sidor från livet som egenföretagare! Jag tycker också om Jennifers sätt att skriva och uttrycka sig i text, samt att ta del av hennes kloka tankar. Du hittar Jennifers blogg här.

Kugge eller Michaela von Kügelgen – har jag hittat och börjat följa genom Jennifer då de är nära vänner. Hon har bl.a. skrivit boken ”vad heter ångest på spanska?” som jag fortfarande inte har läst, skäms på mig. Hon inspirerar i skrivandets värld och drömmen om att kanske en dag skriva en bok? Du hittar hennes hemsida här. 

Madeleine Rybeck – var min PT under min tävlingssatsning i Bodyfitness 2015. Madde är en fantastisk förebild och egenföretagare, hennes styrka, driv och ärlighet är något jag verkligen uppskattar och imponeras av. Jag kommer alltid vara tacksam för allt hon lärt mig inom träning, distans, balans och personlig utveckling. Madeleine coachar i löpning, styrketräning samt föreläser, driver events och träningshelger. Allt med fokus på kvinnor! Här hittar du hennes hemsida

nyaPNG
Bilden är lånad från Maddes hemsida Life at Core.

Cornelia Tonéri – resebloggaren som alltid lyfter så många av oss till skyarna förtjänar också att lyftas - för alla dina intressanta, genuina och tranparenta tankar om livet! Jag ser fram emot att följa din resa. Cornelia driver bloggen Lite mera rosa

Sofia Zetterqvist som driver resebloggen Fantasiresor inspirerar dagligen med både sina texter, tankar kring resande och resmål, men främst för inom egenföretagandet. Sofia frilansar som Copywriter och hon har lärt mig ett och annat om frilansandet. Vi har inte träffats än, men jag hoppas att det blir snart! Bloggen Fantasiresor hittar du här. 

Dreampreneur Society – är ett relativt nystartat nätverk som drivs av Emmi och Nathalie - de pratar mycket om entrepenörskap, starta eget och att skapa sin dröm. De har båda sin bas i Göteborg, vilket är kul. Jag ser fram emot att följa utvecklingen av nätverket som de skapat och i framtiden medverka på något kul. Hemsidan hittar du här

Lyckoreceptet – drivs av Sandra och Jacqueline som också verkar och utgår från Mölndal, vilket är superkul. Jag hittade dem då jag ibland deltog på Jacquelines yogaklasser. Lyckoreceptet är mest verksamma på Instagram och hittar på en massa kul grejer som man kan följa med på! 

Två nya bekantskaper & vänner som jag hittat genom Lycklig & levande, frilansuppdrag och resor!

Två tjejer som delar mina tankar, värderingar och prioriteringar om livet - det är skönt att möta de själar som delar intresse och tankar. 

ellajpg

Ella – Ella hörde av sig inför sin resa till Sydamerika 2018 och vi har sedan dess haft sporadisk kontakt då jag följde deras resa med stort intresse på sociala medier. Läs om Ellas bestigning upp på 6088 meter över havet som hon delat med sig av här på Lycklig & levande. Nu när Ella har flyttat till Göteborg har vi börjat att umgås även i det verkliga livet!

Sanna - Sanna driver egen verksamhet med sin mamma och jag har under vintern hjälpt dem med digital marknadsföring och sociala medier, vilket har varit superroligt! Jag och Sanna klickade och vi har hållt kontakten som vänner efter uppdragets slut. 

Det finns såklart så många, många fler än så som dagligen inspirerar och har påverkat mig, kanske får det bli en uppföljare på det här temat om ett tag? 

Du hittar fler inlägg under kategorin Företagande.