Reseplaner framöver...

Inga!

Galet. Läskigt. Men mest av allt så skönt.

Jag ska verkligen försöka landa i mig själv.

Få tillbaka ett riktigt sug på att resa.

Just nu är suget hemma i soffan. 

IMG_1870JPG

Foto från utflykt till Vinga i somras.

Trodde ni på det där?! På riktigt? 
Haha nej, jag tänkte väl det. Eller det var förvisso sant för drygt 1-2 månader sedan, och det höll ungefär lika länge, vilket får vara bra nog. I december bär det av till Thailand för sol, avkoppling och häng med härliga vänner. Från början skulle vi åkt med familjen redan under hösten men min sambo fick inte ledigt. 

Planen är att inte ha några planer då vi behöver VILA upp oss efter den här hösten som tog betydligt mer än den gav, vilket även märks på frånvaron här och det minimala antalet inlägg under hösten. 

Vi har inte varit i Thailand sedan vår första långresa 2011-2012, så det ska bli spännande och se hur det förändrats sedan dess. Vi ska förhoppningsvis först möta upp vänner till mig för att sedan besöka Stefans kollega med familj som flyttat till Thailand en period. Det blir liten rundresa från Bangkok västerut längs östkusten. 

Och om det blir som jag vill har jag tre(!) resor framför mig i februari... men det kan jag inte avslöja mer om nu!