Playa Farallón i Panama

Playa Farallón

Mölndalsposten hörde av sig för en intervju kvällen innan avresa. Jag var ganska trött och det passade egentligen inte jättebra, men det blev ytterligare en intervju, här kan ni läsa den om ni har intresse.

Jag kom inte längre än till flygplatsen i PC förrän en svensk man utbrister ”är det tjejen som sålt allt från GP?” något förvirrad och trött efter 21 timmar på resande fot svarar jag ”nej, inte GP” (det var ju inte GP.. typ så långt min hjärna kunde koppla just då). Mannen fortsätter enträget då han envist vet att han sett mig på bild. ”Men jag har ju läst om dig” Jag medger att det måste varit mig han sett och ett samtal inleds mellan oss. Jag var trött och ville helst bara till vårt rum och sova, (inte bli igenkänd från någon från Sverige), men det tycktes mannen inte alls uppfatta. Han berättade glatt om sina seglingsfärder och olika resor.

dscn4327jpg

Efter några dagars sightseeing i PC lämnade vi suktande efter sol och bad. Ett gediget spanande på väderleksrapporten ändrade planerna i sista stund, så sedan några dagar tillbaka befinner vi oss längs kusten på Playa Farallón. Resan hit gick smidigt med dryga två timmar buss, annat var det när vi kom fram men det är en lång historia. Vi har kommit in i lunken och njuter av lata dagar i solen och hängmattan.

Farallón går inte att placera in något fack, här blandas backpackerboenden med höga lyxhotell, stora hotellkomplex med mindre välbärgade lokalbor.

Man får inte glömma bort och nypa sig i armen, för nu lever vi där drömmar blir verklighet.

Idag åker vi vidare ut till San Blas och Kuna Yala, Panamas ursprungsbefolkning. Håll till godo med de få bilderna, det tar en smärre livstid att ladda upp dem dessvärre.

Vill du läsa mer?

5 platser du inte får missa när du reser genom Centralamerika!

Fler inlägg om Centralamerika

Fler inlägg om Sydamerika