Avresa mot Thailand!

Även om julen har varit väldigt mysig så har det tagit lite på krafterna att umgås med familj och släkt dagar i sträck. Det urlakar mig liksom lite att socialisera så mycket. Jag och Stefan kom iväg på en naturutflykt mitt i allt som gav mig kraft att andas. Nästa år funderar vi på om det blir julfirande med familjen i fjällen - det tror jag hade varit något! 

Men nu ser vi fram emot avresa mot Thailand och välbehövlig avkoppling stundar. Vi byter i Doha för vidare färd mot Bangkok, och sedan inrikesflyg till Surat Thani där vi ska sova en natt. Vi kommer inte hinna med färjan ut samma dag, så på nyårsafton åker vi ut till Koh Phangan och möter upp Felix och Carolina för nyårsfirande och häng i några dagar. De har varit på Koh Lanta sedan Lucia och vilat och upp sig med familjen, så vi hoppas inte att de är alltför rastlösa, då vi troligen kommer vara ganska trötta.  

Vi ska bo på nordvästra delen av ön, där det ska vara lite mindre exploaterat vilket jag verkligen hoppas stämmer. Här stannar vi i drygt en vecka innan vi reser vidare till Hua Hin och familjen Ahl nästan lika länge till.