Vem är skribenten bakom Lycklig & levande?

Mitt namn är Moa Harryson och jag är uppvuxen i Mölndal utanför Göteborg. Jag är ett energiknippe på 27 år med en nyfikenhet utan gränser samt utbildad biomekanikingenjör med en ständig törst på livet. Jag drömmer om att se mer av världen där lusten för att upptäcka nya platser, miljöer, kulturer, länder och människor aldrig tar slut. Är jag inte på resa så planerar jag nästa, och sådär håller det på. Det är en livsstil för mig. 

Senaste längre resan genomförde vi 2017 då jag och min sambo var på resande fot under ett år. Vi sålde lägenheten och möblemang för att möjiggöra att leva platsoberoende en period. 

Mellan resevarven har jag även hunnit med att vara fodervärd åt en blivande ledarhund vid namn Harry, samt gjort en tävlingssatsning i Bodyfitness då träning, både styrketräning och löpning är ett intresse som också förutom att resa ligger mig varmt om hjärtat. 

Följ med i min värld bland drömmar och verklighet, det ständiga resesuget och planerna på nya platser att besöka. 

 

Vill du följa hemsidan? 

Om du vill följa bloggen gör du det enklast via Lycklig & levandes Facebooksida.
Lycklig & levande finns även på Instagram med samma namn - lyckligochlevande.nu

 

Om Lycklig & levande

Hos Lycklig och levande får du ta del av reseskildringar och drömmar, stora som små. Äventyr på resande fot men också under planering, tankar och drömmar hemma i vardagen.  Lycklig och levande är en hemsida för dig som är intresserad av långa äventyrsresor, personlig utveckling men också de där små vardagliga upptäcktsfärderna i hemområdet. 

Jag vill genom hemsidan uppmuntra fler till att våga resa, och följa sina drömmar och utvecklas, både inre och yttre resor.  Jag vill inspirera och motivera till mer rörelse, äventyr, naturupplevelser, och utmaning i livet både hemma som på resa. Oavsett om det gäller en fysiskt påfrestande bergsbestigning eller att lära sig slappa av och förstå sig själv inifrån.  Hoppas du finner intresse. 

Kontakt

Om du vill komma i kontakt med mig - skicka ett mail till lyckligochlevande@gmail.com

Lycklig & levande i media

Intervjuer & radiomedverkan
Mölndalsposten, feb 2019
Veckans Instagrambild Mölndalsposten, dec 2018
Siljan Dalarna, sep 2017
Mölndalsposten, mars 2017
Sveriges radio P4, "förmiddag i P4 Göteborg", mars 2017
Göteborg Direkt, mars 2017

Gästbloggat
Skribent på Masesgårdens blogg, 2019
Petra Månström (MaratonPetra), sep 2018
Discovering the planet, okt 2017
Earth Wanderess, feb 2017