Vykort från Comosjön

Semesterlunk, sommar och sol är över för den här gången. Och jag kraschlandade bokstavligen in i hösten och jobbet efter semestern. Det har varit kaos. Och jag längtar verkligen till att få mer tid till att skriva. 

I brist på tid och ett enormt späckat schema det senaste får ni hålla till godo med bilder från de sista magiska dagarna på semestern - då vi besökte Comosjön. Jag har tidigare skrivit om både Gardasjön och Lake Iseo. De sista nätterna besökte vi Como och det känns så avlägset nu, sommaren försvann direkt när vi kom hem och hösten gjorde entré. Jag tycker i och för sig om hösten också, det ska bli fint att få uppleva den på hemmaplan iår. Den, liksom våren har jag inte upplevt på två år, så det känns speciellt. Ännu mer speciellt känns det att jag precis kom hem från Makedonien och inte har någon resa planerad eller bokad överhuvudtaget, om man inte räknar med Stockholm då och antaglien någon resa till London i jobbet.. men det räknas väl inte. Om jag känner mig själv rätt kommer det inte hålla så länge, men just nu känns soffan faktiskt himla lockade! 

IMG_2107 2JPG


IMG_2111 2JPG


IMG_2119 2JPG

IMG_2122JPG

IMG_2132JPG
IMG_2174JPG
IMG_2194JPG
IMG_2160JPG