Uppdatering om livet, skrivkursen & allt där emellan – hur går det?

Efter våra veckor i Thailand har det varit intensiva veckor med överlappande studier och jobb. Att avsluta alla moment på jobbet och överlämna det i så god mån som möjligt, samtidigt som studierna drog igång och det med inlämning redan efter en vecka. Detta i kombination med en jetlag vilket inte var helt optimalt för mig. 

Uppepå det fyller nästan alla mina kära år i andra halvan av januari. Både mamma, pappa och en sambo som gick och blev 30 år – så det krävde såklart firande och förberedelser det med! 

IMG_4443JPG

Det önskades princesstårta till födelsedagskalaset - då får man ställa upp och göra sitt bästa! Vi hyrde lokalen på takterassen i andra huset där vi bor, superfin lägenhet och perfekt för kommande sommarfester...

En kickoff, en work shop, en hälsoundersökning och en avtackning på jobbet har också hunnits med samt en hel del annat mailade hit och dit. Jag har mitt i all röra även hunnit med en resa till Dalarna med svärmor, (mer om det i ett eget inlägg). Vi var på yogakurs på Masesgårdens hälsohem som jag tidigare besökt och haft samarbeten med. Jag hade mitt första face-to-face säljmöte med deras marknadsföringsansvarige, där vi kommer att ett löpande samarbete ihop utanför Lycklig och levande - vilket känns så roligt, det känns som om bollen börjar rulla mer och mer nu!

Det känns som jag inte riktigt hunnit landa i att jag studerar på heltid nu, det känns väldigt märkligt. Vi är redan inne på tredje veckan, och jag hoppas kunna dela med mig lite av materialet även här så fort jag känner att det finns lite tid över. Parallellt hoppas jag även kunna få tid att utveckla bloggen och starta upp mitt företagande. Vad som händer därefter är ett oskrivet blad.

thajpg

Bilden symoliserar lite känslan just nu... pirr i magen, spänning och hopp vart detta ska landa.