Tankar på resande fot

Att resa innebär inspiration, motivation, glädje, skratt men också tid att tänka. Många, många timmar spenderas på diverse bussar och vänteplatser. Jag tycker om att tänka, reflektera, fundera. Jag vill inte kalla det älta för det är det inte. Jag kommer fram till nya idéer, mål och planer jag vill ta mig för. Typiskt mig att tänka på vad jag vill göra i livet när jag är på ett av mina största äventyr. Varför tänka på annat jag vill göra när jag gör saker jag vill göra kan man tänka då? Men det är då som det kommer till mig, och jag blir inspirerad av resenärer, hör om saker, läser om saker och tar del av andras berättelser. Detta fick mig att plita ner och uppdatera min bucket list rätt så ordentligt, spana in den här om du är nyfiken.  

DSCN9420 2JPG

Horisont från Isla del Sol, Titicacasjön, Bolivia

Det är svårt att hinna med att skriva om och dela med sig av allt man vill samtidigt som man reser. En del resmål har jag inte skrivit om alls och en del finns det hur mycket som helst mer att skriva om trots att jag redan skrivit om dem. Med inspiration från Thunbergs idé att publicera saker från resa i efterhand har jag tänkt mig Sydamerika-söndag eller liknande. Det kommer vara en inläggsserie då jag kommer dela med mig av minnen, platser, bilder och historier från vårt livs äventyr. Händelser som tidigare inte fått synas eller höras än. Vad tror ni om det? Det kommer bli en utmaning då jag fördrar att skriva främst i anslutning till upplevelserna, det känns så mycket mer äkta då. Men än så länge har vi minst tre månader kvar som ska njutas av fullt ut. 

DSCN9421 2JPG
Isla del Sol, Titicacasjön, Bolivia