Smider planer

Jag har de senaste veckorna fått en så sjukt galen reseabstinens att jag typ bara måste iväg helst NU(!) med det samma. Jag smider i alla fall planer och lovar att berätta så fort allt faller på plats. Sitter och läser gamla blogginlägg och kikar på bilder från alla våra resor. Gör mig inte direkt mindre sugen. Håller som vanligt koll på flygpriserna på Kilroy och idag snubblade jag över något spännande, Kilroy Foundation Grants. Ett stipendium för studier och volontärarbete utomlands, så jag spontansökte det. Spana in det här,
http://www.kilroyfoundation.net/grants/grants/

Har ni inte varit inne på Kilroy och går i tankarna att resa så har ni missat något. Vi bokar nästan alltid flyg med Kilroy när det är långresor som gäller. Jag vill understryka med tanke på diskussion kring detta heta ämne, att detta är min egen åsikt och inte på något sätt sponsrat inlägg. Jag gillar Kilroy helt enkelt. Jag sökte tom ett jobb där i våras, som reseexpert! En annan tävling Kilroy har just nu när vi ändå är inne på Kilroy är årets resebild, då kan man vinna en resa till Maldiverna för den som har det som drömresmål!

Jag håller som bäst på och sliter mitt hår med allt vad det innebär med bloggen. Visst jag är ingenjör men detta är teknik jag inte behärskar, då jag tidigare enbart använt mig av bloggportaler. Just nu vill jag gärna få det att fungera med Google Analytics, så om någon är en fena på det så finns här en som skulle behöva ett handtag!

Dagens visdomsord lämnar jag ifrån mig, de får Paulo Coelho stå för,

"Varje ögonblick är en ny början. Ibland känner man behovet att förändra sig. Behovet av att återskapa sig själv. Sätta upp nya mål. Exprimentera, uppdaga. Tro på sina drömmar och erövra det okända. Ställa frågor och vara medveten. Känna sig levande.

Så att varje ögonblick blir en ny början.

Det finns dagar då vi undrar om vi är det vi vill vara och gör det vi vill göra."

P. Coelho