Saker och ting faller på plats

Saker börjar falla på plats i livet igen och jag känner inte samma flyktbehov, vilket känns enormt skönt. Det är bättre att planera en resa utifrån upptäckarlust än från behov av att fly ifrån där man befinner sig. Visst är det skönt när man bestämt sig för något, oavsett vad det är så skapar det en skön känsla. Något som man gått och tänkt på, som slukat energi där man äntligen tagit ett aktivt beslut.

I söndags fixade jag till menyraden med underrubriker och flikar, där några nya sidor skapades, bl.a. ”besökta länder”, ”bucket list” och ”galleri”, kika in dem om ni inte redan gjort det! I övrigt håller jag på som bäst med att försöka lösa det med prenumerationen av läsningen, samt att man ska kunna kommentera inläggen problemfritt vilket i dagsläget inte fungerar. Men jag lär mig succesivt av detta, i dagsläget kan ni kommentera på Home page om ni inte vill maila.

I nuläget är det inte så mycket spikat i resväg, vilket känns sådär kul men det finns mycket i huvudet, mycket drömmar, mycket mål och planer. En utlandsvistelse är planerad i början av november, då åker jag till Polen (Gdansk), det ska bli jättespännande. Jag har varit i staden en gång förut och det är verkligen jättefint, väldigt kulturellt. Denna gång planerar vi hyra bil och röra oss runt lite mer. Ska bli super att få komma iväg lite. Har ni tips om vad man bör se i Gdansk eller områden nära, släng ett mail and let me know?!