Reseplaner!

Tiden rusar iväg och maj är ett minne blott, jag förstår inte vart den tog vägen. Vi har snart bott i lägenheten över en månad, det är inte klokt. Istanbul är ett minne blott och vi blickar framåt mot kommande reseplaner! 

Det blev ingen resa till Makedonien med jobbet nu i maj som det var planerat, utan det är spikat till September istället – då hoppas vi på att vi även hinner utforska landet över en helg! I maj kom vi i alla fall till Ästad vingård på konferens och utvecklingsdagar – hit blir det repris även i juli med svärmor och co.

I juli blir det även en resa till Royston (London) för utbildning inom jobbet, det känns kul att få möjligheten att resa i jobbet. Denna gång blir det dock ingen extra vistelse utöver då vi kommer åka precis innan semestern.

På semesterns första vecka är det planerat för Kroatien med ett gäng på sex tjejer, det ska bli himla skoj. Jag flyger själv ner till Split där jag möter upp resten av gänget som åker från Köpenhamn dagen innan. Vi har bokat en airbnb lägenhet i Split som vi kommer utgå från, men hyra bil och se oss omkring. Jag har varit i Kroatien en gång tidigare 2007, då var jag femton och vi bilade till Pula med familjen.

Vi spånar även på en höstresa till varmare breddgrader men har inte riktigt bestämt oss vart den ska bära av än. Jag är rätt sugen på Thailand, då vi inte varit där sedan 2012, men vi funderar starkt på Burma...