Påsken kom och gick – VANN SPA & vad vi tyckte om det

Inlägget är inte ett samarbete och åsikterna och upplevelserna är som alltid mina egna.

Kort Recension av Vann Spa

Den efterlängtade långhelgen inleddes med förkylning och halsont, vi körde på planen med spa och Bohuslän men sedan kunde inte kroppen hålla emot länge, och jag låg däckad med feber hela veckan som var. 

Jag har besökt ett antal Spa under mina levnadsår, inte sådär så jag är expert, verkligen inte. Men i grunden vet vi nog alla syftet och förväntningen med att besöka spa, och den gemensamma bilden av spa kan kännas igen av -återhämtning, lugn och ro. Vilket inte var upplevelserna jag tog med mig från Vann spa, tyvärr.

Något som är ganska unikt för Vann Spa är att de tillåter barn under särskilda tider i Spaet. Gör inte samma misstag som vi och gå ner för tidigt, det är som att besöka badhuset bokstavligt talat. 

hkggjpg

Maten som ingick i påskpaketet var påskbuffeé, det var gott men det kan upplevas lite tråkigt (läs mindre lyxig känsla) med buffé -jag hade hellre fått det serverat till bordet som en förrätt och en varmrätt. Frukosten var inget att klaga på, mycket valmöjligheter och gott bröd.  

Vad var bra?

De positiva jag tar med mig från Vann Spa är Poweryoga passet, det skapade ett lugn och en harmoni i mig som är det jag som besökare eftersöker vid spa besök. Även bemötandet av gäster i både spa och restaurangdel var godkänt. Vår servitör för kvällen var mycket trevlig och personlig. 

Själva anläggningen ligger fantastiskt vackert, mitt i Gullmarsfjorden. Utemiljöerna lämpar sig verkligen för promenader, löpturer och uteaktiviteter. Möjligheter att hyra SUP och kajak finns samt en frisbeegolfbana precis vid anläggningen. Även tennis, utegym och hinderbana hittar man ute. 

uooujpg

Mina tips till VANN Spa för en bättre Spaupplevelse för alla

samtliga punkter är med avseende på spaavdelningen.

- Våga tala till era gäster mer, säg till om någon håller för hög ljudvolym. Alla vet vad syftet med att besöka spa är och förväntar sig få avkoppling, lugn och ro.

- Efterlev era egna regler och påminn besökare kontinuerligt. Många följde inte reglerna med drickbart i poolerna, men det var inte heller någon av personalen som sa till besökare som inte visste om detta. 

- Ljuddämpande material för en lugnare stämning vid poolerna? Förslag tyggardiner t.ex.

- Uppmärksamma och informera tydligare om de barntillåtna tiderna vid ankomst, så inte besökare som lever i förväntningen om ett lugnt spa blir besvikna.

- Inför bokning för spa även på fredagar, i alla fall under långhelger som påsk och andra storhelger då antalet besökare förväntas öka.

- Påminn barnfamiljer om när tiden för barntillåtet är slut, flera stannade kvar efter tillåten tid... 

- Skapa en stämning som alla besökare kan efterleva och finna sig i, det är ni som skapare av spaet som lägger ribban och nivån kring vad som är accepterat och inte. 

Det var allt för mig!