Och helt plötsligt var det tre utlandsresor inplanerade i vår...

Det verkar om det trillar in en hel del resor under våren som kommer. Jag har skrivit på för en tjänst som innebär en hel del resande inom arbetet, vilket såklart är så roligt! Det känns verkligen passade för mig att få möjlighet att komma ut på resa även i arbetet och se både nya och gamla platser. Företaget finns i hela världen vilket också skapar möjligheter att arbeta utomlands om intresse finns för detta.

Var bär det av då?

Förutom att första tjänsteresan bär av redan nästa vecka så kommer jag i mars att åka till London för att träffa vårt team på huvudkontoret där. Detta kommer bli min första tjänsteresa utomlands någonsin, och det känns både spännande, roligt och utmanande! Att få en roll som möjliggör detta och där det verkligen känns som om företaget tror och satsar på dig från dag ett. Jag ser med förväntan fram emot en spännande vår! Senare i maj blir det troligen en resa till Makedonien för besök i en av fabrikerna. Makedonien är ett helt nytt land för mig, jag hoppas(!) på lite tid till övers för att kunna se landet.

Jag har även planer på en privat weekendresa i maj som inte är spikat var den bär av ännu, sällskapet är i alla fall spikat i form av Pernilla. Det känns kul att ha resor att se fram emot och jag gillar när det händer saker. 

Jag valde bort veckan i fjällen med familjen framför jobbet vilket gör att det känns extra kul att ha några tripper inbokade.
Utöver detta så åker vi förhoppningsvis några vändor till sommarhuset i Hunnebostrand under våren, och även jag och Stefan har pratat om att åka på någon weekend. Vi får se vad tiden räcker till för. I maj flyttar vi ju in i vår nybyggda lägenhet som vi har väntat på i hela två år. Även det känns så himla häftigt, förväntansfullt och roligt. Livet bjuder på många nya spännande projekt och jag ser fram emot vart enda ett av dem.