Nya äventyr i vår - jag ska plugga igen!

"-Har du kommit på nåt än? 
-Vadå? 
-Ja, hur du kan jobba mer platsoberoende? 
-Nej inte än.. 
-Okej, men lova säg till mig då!"


Den här konversationen ägde rum mellan mig och min kollega tidigare i år strax innan vår enormt kritiska jobbperiod - som också har fått mig att reflektera och omvärdera livet på nytt och styra riktningen dit jag verkligen vill. Detta blev startskottet på en ny resa, en resa mot att på sikt kunna försörja sig platsoberoende och på så vis uppnå och uppleva en större frihet!

Nu har jag tagit tag i den där drömmen på riktigt. Det som jag vetat så länge att jag vill göra. Varför inte förrän nu? Pusselbitarna har lagt sig en efter en, och anledningen bland annat är väl att det varit så mycket som jag velat göra att jag inte riktigt tagit tag i det förrän nu, eller lyssnat tillräckligt på vad det är jag verkligen vill, där innerst inne. Eller att jag kanske inte vågat tro på att det går. Men det har aldrig känts så starkt som nu. Ibland är det svårt att skilja på sina egna och omgivningens krav och förväntningar kring hur "man ska" leva sitt liv. Men nu vill jag skapa en långsiktighet och hitta verktygen för mitt sätt att leva – så som jag vill.

Och ingen är gladare än jag, jag ska läsa skrivande på heltid en termin! Det kommer förhoppningsvis öppna dörrar för fler samarbeten genom blogg och resande men även möjlighet att frilansa och skriva material åt andra. Det ska bli så roligt och så spännande. Jag ser verkligen fram emot att få lägga tid på mitt skrivande, lära mig mer och utveckla mig inom det skrivna ordet. Jag kommer läsa på GU, samt eventuellt även ännu en kurs på distans.

Jag hoppas att kunna dela med mig så mycket som möjligt till er här på hemsidan, och att jag får möjlighet att ge Lycklig och levande så mycket tid som jag vill och som den förtjänar. Jag hoppas du vill göra mig sällskap på resan! 

ml 2jpg