Lycklig & levande fyller 2 år!

Ännu ett år har gått och hemsidan firar två år - galet va!?

Så vad har hänt sen sist?

Utvecklingen av bloggen har stagnerat något. Främst p.g.a. av att jag har börjat arbeta heltid och det har naturligt bidragit till mindre tid för bloggen. Mitt mål har varit att publicera ca. 3 inlägg i veckan men i perioder har den varit tyst i två veckors perioder eller mer - då livet har kommit emellan och helt tagit upp tiden. Principen har hela tiden varit kvalité framför kvantitet. Jag har fortfarande så mycket som ligger på lager i utkast som jag vill dela med er! Och det är tacksamt att idéerna inte tar slut precis, det är snarare tiden som är svår att få till.

Antalet besökare ökar sakta men säkert och det är så roligt att jag kan inspirera er till en mer äventyrlig och aktiv vardag, både på resa och hemmavid.

Jag har under året som gått även delat äldre populära inlägg igen för att fler ska få ta del av det som redan skrivits, så ungefär en gång i veckan har jag delat ett redan skrivet inlägg. Är det något ni tycker känns bra eller blir det tjatigt att dra upp gammalt igen?

DSC_0072 2JPG

Ästad Vingård som vi besökte i somras. 

Hur har bloggen utvecklats?

Det har trillat in fler samarbeten, vilket är himla roligt. Och på tal om dem vill jag delge min bild av samarbeten. Jag vill att ni ska se på dem som en möjlighet för mig att ge bloggen mer tid och att utveckla den. De samarbeten jag i dagsläget har täcker i princip de utgifter som det kostar att ha bloggen och lite därtill. Alla samarbeten är i samband med ställen jag skulle ha besökt oavsett och skrivit om personligen i alla fall, det förändrar inte att jag får en ersättning för det. Upplevelserna och åsikterna är alltid mina, jag vill verkligen understryka detta. 

Jag har även fått en drös samarbeten som jag valt att tacka nej till, främst för att jag inte tycker de faller inom ramen för min blogg och därför inte har här att göra. Rena reklaminlägg kommer ni aldrig behöva uppleva här, det lovar jag!

Några samarbeten jag vill lyfta fram är bl.a. ett samarbete efter vandringen av Salkantay trek, vilket verkligen var en upplevelse utöver det vanliga, som sträckte sig över fem dagar. I början av semestern besökte vi Ästad vingård för att prova deras vandringspaket, vilket är ett samarbete som jag också vill nämna lite extra så här på födelsedagen.

macdnjpg

På jobb i Makedonien.

Annat som hänt?

Något som är nytt för mig är att jag har börjat resa i tjänsten, det har sammanlagt blivit tre tjänsteresor hittills, två till England och en till Makedonien (och några inom landet också). Detta är något som jag fortfarande tycker är väldigt kul -ett miljöombyte och avbrott i vardagen! Även om det också är enormt slitsamt.

Vad är det framtida målet?

Mitt primära mål med bloggen är att inspirera, motivera och tipsa er om resmål! Jag vill ge min bild av resande. Men också lyfta tankar och reflektioner kring inre resor och utveckling med syfte att få er att reflektera lite extra. Jag vill påverka er som läsare och lämna kvar en mersmak.

Sekundärt och på sikt vill jag givetvis utveckla hemsidan ytterligare, få fler besökare och skapa mer, djupare och bredare innehåll. Ge hemsidan mer och mer tid och utrymme för att utveckla den mer. Utveckla mitt skrivande och på sikt kunna få den att skapa allt mer och mer möjligheter i form av samarbeten och resor som jag vill dela med er. Jag vill gärna gå någon kurs inom skrivande och kanske även foto.

Vad vill just du läsa mer om? - Snälla ge mig feedback!

Jag skulle blir så glad om just du skrev ett mail med vad du tycker om att läsa om här på lycklig och levande! Det skulle hjälpa mig att utveckla bloggen, så släng iväg ett mail till lyckligochlevande@gmail.com. Om du inte vet var du ska skriva så finns här nedan några frågor på vägen: 

Vad saknar Lycklig och levande som hemsida idag?  
Vad skulle du välja läsa mer om? Guider? Inre resor? Personligt? Vardag? Sydamerika? etc.
Vilket inlägg/ämne/land/plats förknippar du främst med Lycklig och levande?
Vad är det som är speciellt med Lycklig och levande?
Vad kan göras bättre? Vad behöver utvecklas?
Vad är det som lockar dig som läsare till min hemsida? 

Stort tack!

Delar av bildmaterialet är taget av min kollega Lisa Fallsjö.