Livets stora äventyr - vi blir nomader på riktigt!

Visst är det så. Livet är ett stort äventyr, med toppar och dalar. En del branta passager som man kravlar sig upp för. Men man kommer för det mesta alltid ut på andra sidan med betydligt mer erfarenheter än innan. Erfarenheter att ha resten av det där äventyret. På din livsresa.

Vart du än väljer att gå, så se till att det är du som går där.

Att skapa sin egen väg. Det är okej. Egentligen, varför bryr man sig så om omgivningens åsikter? Är det känslan av att bli accepterad? Av att få vara en del av något?

Varför skulle det inte gå och samtidigt få vara den man är. Varför måste man välja?

Jag vill inte fly. Jag vill upptäcka. Jag reser inte ifrån. Jag reser till. Jag exkluderas inte. Jag inkluderas i nya samhällen och kulturer.

Och äntligen, äntligen kan jag delge omvärlden våra smidda planer det senaste. Vi har nog inte riktigt förstått det själva, men vi är på god väg igenom en försäljning av lägenheten för att ge oss ut på en riktigt lång upptäcktsfärd, och det pirrar i magen bara jag tänker på det. Ni kommer få ta del av det allt eftersom, planer går kors och tvärs i huvudet hela tiden. Men det känns SÅ skönt att äntligen veta att vi är på väg!