Kort reseuppdatering samt pågående, kommande & fullföljda roadtrips

Tiden går så fort, jag hinner inte riktigt med. Dagarna springer iväg och med känslan av att jag varit i ide hela hösten och fortfarande tror att det är september gör det än mer förvirrande. Om lite mer än en månad är vi iväg, har inte riktigt greppat det. Vi flyttpackar och rensar i lägenheten, då vi flyttar ut i slutet av februari för att bo sista tiden innan avfärd hos mina föräldrar. Vi säljer av en hel del möbler, och i helgen fick vi även sålt bilen vilket var en sten som släppte. Igår bokade vi boende för de första nätterna i Panama City, samt buss ut ur landet vilket krävs för inresa. En första preliminär rutt börjar så smått ta form.

I skrivande stund sitter jag på tåget på väg mot Trollhättan och en vän som jag inte träffat på väldigt länge. Det ska bli mysigt att catcha-up lite innan vi åker. Jag tycker mycket om att åka tåg, både i Sverige och utomlands, få se landskapen och vaggande få somna till tågrälsens ljud. Innan helgen rörde jag mig också på vägarna, men då ner till Malmö över dagen för att följa med min bror på casting, det var riktigt spännande. Ännu mer roligt eftersom jag och sambon är helt sålda på serien Bron som utspelas där.

Härnäst i pipen ligger även resan till Dalarna, Leksand med avfärd tidig torsdag morgon, också med tåg! Jag och svärmor ska på en yoga och stresshanteringskurs. Det ska bli väldigt spännande och intressant, mer om det kommer. Det ska bli skönt att komma hemmifrån en stund, då det är smått kaos i lägenheten och det ger ingen avslappnande känsla alls. Lite mer än tre veckor kvar som Backabo sedan ligger världen framför fötterna. Känns magiskt, pirrigt och så himlans bra att vi verkligen tog oss möjligheten att göra det vi drömmer om.


Ta hand om er

/M