Jag medverkar i Mölndalsposten – igen!

Några veckor innan jul var vi hemma på middag hos min föräldrar varav pappa inleder med att gratulera till vinsten. Jag förstår ingenting, då springer han och hämtar Mölndalsposten och visar min senaste instagrambild från lyckligochlevande.nu:s konto.

Jag hade vunnit veckans instagrambild i Mölndalsposten!

När vi begav oss på vår resa till Central- och Sydamerika i början av 2017 gjorde bl.a. Mölndalsposten en intervju med mig, och de har nu intervjuat mig igen för uppföljning och återkoppling sedan dess, här kan du läsa artikeln. (Jag tror dock bara det fungerar om du är prenumerant.) Kortfattat berättar jag om hur det är att vara på resa under så lång tid, och att det även kan vara påfrestande att bo i en ryggsäck. Under intervjun pratade vi även om mina framtida planer, då jag i höstas valde att säga upp mig. Här har jag skrivit lite om min sysselsättning och planerna för våren, men det är mycket mer på gång - och det känns så spännande och roligt! 

Moa1 Foto Charlotte GadJPG

Jag mindes inte om jag skrivit något inlägg här på bloggen om förra gången jag medverkade i Mölndalsposten, vilket var för drygt två år sedan. Efter lite sökning hittade jag ett inlägg där jag skriver om första tiden i Panama. Ibland är jag tacksam för mitt dokumenterande för man glömmer så mycket. Jag hade helt glömt bort att jag blev igenkänd på Panamas flygplats efter min publicitet i media, då jag innan avresan var med i två tidningsartiklar samt medverkade i radio. Det var rätt rolig story då jag inte alls kopplade p.g.a. min jetlag.. (..och kanske lite ingenjörshjärna som sambon skulle sagt). Om du vill läsa den äldre artikeln i Mölndalsposten som publicerades i samband med avresan inför vårt livs äventyr, hittar du den här.

Moa4 Foto Charlotte GadJPG

Moa15 Foto Charlotte GadJPG
Samtliga foton är tagna av Charlotte Gad.