Jag är veckans löpare hos Petra Månström!

Jag har länge följt Petra på social media, och främst instagram då hon inspirerar mig vad det gäller löpning.

Så här skriver Petra om sig själv;

Jag är kemisten som kastade labbrocken och valde att följa min barndomsdröm. 2003 blev jag journalist på heltid. Jag har alltid gillat att träna men löpning var inte min grej. Mina första löpsteg tog jag 33 år gammal i december 2009, som följd av ett redaktionsmöte på Svenska Dagbladet där man efterlyste någon som kunde tänka sig att springa Stockholm Marathon året därpå. Och blogga om det hela. Jag gick så att säga in för uppgiften och resten är histora. Sedan den där decemberdagen och fram till slutet av 2015 drev jag Maratonbloggen på SvD.se, som snabbt växte till en av landets största löparbloggar."  

När Petra annonserade att hon önskade ha gästskribenter med temat "veckans löpare" var jag inte sen att skicka in lite information om mig själv. Träning är stor del av mitt liv, men den får inte ofta plats här på Lycklig och levande. Här kan du läsa inlägget och även mer om Petras verksamhet.

DSCN8911 2JPG
Utegym i Rio