Ett axplock av drömmar

Jag vill leva mer i nuet. Känna tiden gå långsamt. Vandra i Norges vackra natur bland fjordarna. Skratta mer och lära mig dansa. Gå en skrivkurs. Lekfullt hitta barnasinnet igen. Dricka kaffe tills det kryper i kroppen efter en lång sovmorgon. Träna när det är ljust ute. Besöka ett barnhem. Springa och känna att jag klarar allt. Bli accepterad för den jag är.
Ha förmåga att se allt det vackra hos människor. Ha lite mer pengar. Uppleva världen. Göra skillnad. Lära mig spanska. Bestiga fler berg. Känna mig stark. Resa på obestämd tid. Ta mc-kort.
Bli mamma. Vandra i fler regnskogar. Ta upp yogan igen. Göra en svensk klassiker. Lära mig meditera. Åka på vandringsresa till Spanien med mamma. Känna tillfredsställelse och ro i själen. Besöka Sydamerika. Volontärarbeta med utrotningshotade djur.
Helt enkelt en salig blandning. Får jag fortsätta skulle den aldrig ta slut.

En sån där dag ni vet. Man är i sin egen bubbla.
Vad drömmer du om?

Men ibland är det bra att se sig om axeln, så jag påminner mig även om allt det jag har varit med om; Uppfostrat en ledarhund för blinda. Hört vackra sånger. Fjällvandrat flera gånger. Åkt snöskoter ännu fler gånger. Rest flera långa turer till Sydostasien. Deltagit och genomfört en bodyfitnesstävling. Lärt mig hur jag fungerar som människa.
Utbildat mig till ingenjör. Bestigit ett 4100 m högt berg. Varit sjukskriven för stress. Blivit klokare. Utvecklats som människa. Sett vilda leoparder. Flyttat flera gånger.
Träffat människor som jag alltid vill ska finnas i mitt liv. Bestigit en vulkan. Gjort ett examensarbete som fick stipendium. Varit deprimerad. Sett vilda orangutanger. Förlovat mig.
Fått ta del av andra kulturer. Blivit bättre på engelska. Lärt mig lyssna till mig själv. Sett blåvalar.

Kan  man vara mer tacksam över vad livet har att ge?
Tillåt dig drömma. Bara du sätter gränserna.