En stund på jorden. Om texter, resor och livet i övrigt.

När jag skriver så bubblar det mesta ur mig direkt. Det är känslor och tankar som bara kommer. Ofta skriver jag väldigt sällan, men när jag väl skriver kan jag skriva tre, fyra eller fem texter på samma gång. Sedan lägger jag ifrån mig dem några dagar för att se på dem igen med nya mer kritiska ögon, dock ändrar jag sällan särskilt mycket i alla fall.

Jag skriver sällan utan lust, för det känns meningslöst att tvinga fram någonting. Allt som jag sätter ord på är ursprung av olika känslor men mest glädje, lust och frihet. Men ofta blir det bäst texter när jag är i destruktiv sinnesstämning. Och det är så viktigt att det får vara så. Med målet är få ut de som finns inom mig, det är min ventil. Om någon berörs, (av det jag väljer att delge) motiveras och inspireras är det en enorm bonus.

Mitt mål med bloggen är att delge er mina reflektioner kring yttre och inre resor. Att få er att se att en resa kan vara en inre personlig utveckling hos dig själv. Att se saker på nya sätt. Men mest av allt vill jag bara berätta om alla äventyr som jag får vara med om här i livet. Som den kicksökande och äventyrslystna person jag är så slutar jag aldrig upptäcka. Jag letar alltid efter någonting nytt att prova, smaka eller bara tänka kring. Är det inte fantastiskt?

En dag ska vi alla lämna den här jorden, vilket är ett besked jag väntat i telefonluren hela den här hösten. Men mirakel finns och än lever den själ som mina gener kommer ifrån. Men det har fått mig att inse att vi endast är här på jorden en begränsad tid. Så se till att den tiden blir av värde för dig. Gör de saker du drömmer om. Gör de saker du älskar. Ge komplimanger på spårvagnen och lev fullt ut, varje dag. Lev tio av tio möjliga! Kan ni lova mig det?