Avresa Malaga & deals-tips!

Det här inlägget presenteras i samarbete med Momondo men åsikter, upplevelser och tankar är alltid mina egna.

Efter intensiva dagar hemma där aktivitet på aktivitet avlöst varandra med en massa roligt bär det av på utlandsresa! Nästan allting på skrivkursen är inlämnat och klart, och jag reser till Malaga för lite sol (och bad?) på egen hand. 

Jag hoppas på att få lite mer sol än vad som bjudits på hemma i maj månad, en hel del goda tapas och mysigt strosade med kulturella intryck. Jag har fått en del tips från en kompis som har hus på solkusten - solkusten liksom, bara det är ju lovande. 

Jag ser framför mitt inre hur jag sitter på en uteservering och tittar på folk med något gott att dricka i handen. Kanske skriver jag lite om jag får lust och har kreativitet eller så sitter jag bara där och sippar på min dricka och spanar. Kanske springer jag en sväng eller så promenerar jag en runda på stan. Det kommer bli nytt för mig att umgås med enbart mitt eget sällskap. Jag har länge velat prova att resa själv, men aldrig tagit tag i det - och det är inte förrän man provat som man kan säga om det är något som passar en, eller hur? 

dscn8163jpg

Jag har inte varit speciellt mycket i Spanien tidigare, men fick en väldig mersmak under våra dagar i Madrid sommaren 2017, då vi helt oplanerat besökte staden. Utöver det har jag varit på weekend i Alicante vid två tillfällen. 

Jag hittade billiga flygbiljetter som möjliggjorde den här resan för mig då jag som student har en begränsad ekonomi. Som ambassadör för Momondo vill jag tipsa om att deras "deals", ni hittar sidan här

Vill du läsa mer? 

 Att utmana sig själv - saker jag ska göra & har gjort för att utmana mig själv!

7 tips för en mer äventyrlig vardag & komma ur sin comfort zone