Äntligen min tur

Äntligen känns det som om jag har fått lite medvind i livet igen. Efter en tuff höst så är det som om saker är på väg att falla på plats i livet på de sätt jag vill.

Ett steg i taget, i rätt riktning, med en plan. Då kan man komma hur långt man vill.

Och det är så fantastiskt att veta att det verkligen är så. Än så länge kan jag inte säga mer men förhoppningsvis blir det en resa utav högre karaktär, planer smids varje dag. Tack alla ni som skriver och mailar till mig, jag blir så varm i hjärtat av att jag kan inspirera just er. Min hemsida är ansluten till besökstoppen, där den legat under ”bubblare” sedan början av veckan, vilket jag är så glad och tacksam för! Hemsidan har inte funnits så länge och att jag kan få influera läsare genom det jag skriver här, det känns så häftigt verkligen.

I veckan var jag på biblioteket och lånade lite böcker, reseböcker givetvis. Det är något vist med bibliotek, det väcker verkligen barndomsminnen. Jag gick till hyllan som jag alltid sprang till först när vi kom dit med skolan, hyllan om djur. Det är lika mysigt som att gå i bokhandeln men med fördelen att böckerna är gratis, jag försvinner i en helt annan värld. Jag lånade spanskaböcker med målet att lära mig spanska, inför kommande äventyr, kan det vara nog vara bra. Funderar på att ha en stående dag för ”spanskalektion” här hemma...

Redan andra advent och december knackar på dörren. Vi har hunnit med att gå på både sambons och mitt företags julfester. Vid den här tiden förra året var vi på väg till Sri Lanka. 

De mest populära inläggen just nu verkar vara ”att resa långt del 1” & ”att resa långt del 2”. Där har jag samlat tips kring min syn på backpacking, vad man bör tänka på gällande vaccinationer, försäkring, visa osv. Men också hur du rent konkret tar steget från vardagen. Om ni inte läst dessa och går i tankar kring långresa så vill jag bara slå en hint för dessa!