Bemärkelsedag!

I helgen har vi firat mig 25 år, och vad var inte mer passande än en hemgjord jordglobstårta, så nöjd! Tårtan innehöll chokladmousse, egenplockade hallon, vanilj och smörkräm. Gästerna fick även njuta av bildspel på tv:n från två av våra långresor under inmundigande av en buffé av kakor! 

Nu har jag även uppdaterat hemsidan igen med information om hur man kan göra om man vill följa Lycklig och levande. Den här informationen ligger nu på hemsidans första sida:

Om du enkelt vill följa bloggen kan du följa vår sida på Facebook Lyckligochlevande.nu, då får du en notis när ett nytt inlägg finns tillgängligt. Vi finns även på Instagram med samma namn!

Du kan även skriva upp dig för att få ett nyhetsbrev till din mail genom formuläret nedan, så skickar jag med jämna mellanrum ut en uppdatering med en kort sammanfattning av de senaste veckornas inlägg! klicka här för att komma till förstasidan.

Missa inte att jag har även lagt in allt om senaste långresan till Sri Lanka under ”Förverkligande” klicka här för att komma dit.

Ta hand om er 
M

img_2707jpgimg_2696jpg